e3 bedrijfssystemen

kwaliteit

expertgroep


Dit onderdeel wordt op deze site nog ingevuld

innovatie & onderzoek

Dit onderdeel wordt op deze site nog ingevuld.


Cathy is geaccrediteerd lead assessor voor de uitvoering van kwaliteitsonderzoeken op o.a. HKZ, VeiligheidManagementSystemen, ISO 15224 (ISO in de Zorg), ISO 9001, Blik op Werk.

Centrale thema’s in haar handelen door de jaren heen zijn ‘regelvermogen, regelruimte en regie in eigen hand’. In het jongerenwerk bij jongeren die zelf hun leven weer op de rit willen krijgen. Bij professionals en teams om hun cliënten te bedienen. Bij kwaliteitsvraagstukken de balans tussen regelgeving en beleidsvrijheid. Bij organisaties de concretisering van ambities in praktische handvatten voor de uitvoering. Bij certificatieonderzoeken de balans tussen het systeem- en de leefwereld en de context waarin dingen gebeuren.

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in management- en directiefuncties heeft Cathy met haar bedrijf aan verschillende (landelijke) projecten leidinggegeven, waaronder de certificering van de leden van de LVT (tegenwoordig ActiZ).

Voor TNO Certification heeft Cathy de businessunit wonen, zorg en welzijn opgericht. Voorloper voor persoonscertificering in de zorg waren TNO Certification en E3 Bedrijfssystemen in de Huishoudelijke Hulp, (E3 Hulp). 

Momenteel werkt Cathy met het Nederlands Netwerk Kwaliteitsmanagement aan de invoering van de Europese kwaliteitsstandaard voor kwaliteitskundigen (EOQ-CoS) in Nederland.